KOCAELİ / KÖRFEZ - Petkim Ortaokulu

Adem AKGÖL - Müdür

1979 yılında Afyonkarahisar´ın Bolvadin İlçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bolvadin´de tamamlayan okul müdürümüz; Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden mezun olarak 2000-2007 yılları arasında Afyonkarahisar, Bitlis ve Van İllerinde öğretmenlik, müdür yetkili öğretmenlik ve müdür vekilliği görevleri yaptı. 2007 yılında Gebze Tavşanlı Köyü İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik, 2008-2011 yılları arasında Dilovası Çerkeşli Nuh Çimento İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı ve müdürlük görevleri yaptı. 2011-2020 yılları arasında Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu´nda müdürlük görevi yaptı. 2014 yılında alan değişikliğiyle yan alanı olan Türkçe Öğretmenliği Branşı´na geçiş yaptı. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanından yüksek lisans mezunu olan okul müdürümüz 22.06.2020 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamış olup evli ve iki çocuk babasıdır.