KOCAELİ / KÖRFEZ - Petkim Ortaokulu

Ock

SAYIN VELİLERİMİZ 2024 BURSLULUK SINAVI 21 NİSAN 2024 TARİHİNDE YAPILACAKTIR. SINAVA BAŞVURULAR 13 ŞUBAT- 1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN SINAV BAŞVURU VE KILAVUZUNA GÖRE BİZZAT ÖĞRENCİ VELİSİNİN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAT ETMESİ SONUCU YAPILACAKTIR. GELİR DURUMLARINIZI (EŞ ÇALIŞIYORSA ONUNKİDE DAHİL) MUTLAKA İŞYERİNDEN ALINAN İMZALI MÜHÜRLÜ GELİR BELGESİ İLE BELGELENDİRMEK ZORUNLULUĞU VARDIR. GELİRLER 2023 GELİRLERİ ÜZERİNDEN HESAPLANACAK VE HANEDE KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR 111.600 TL'Yİ GEÇMEYECEKTİR. HERHANGİ BİR İŞYERİNDE 2023 YILINDA HERHANGİ BİR İŞYERİNDE ÇALIŞMAYAN VELİLERİMİZ DE BUNU İLGİLİ KURUMLARDAN (SGK, VERGİ DAİRESİ GİBİ) ALACAKLARI RESMİ BELGELERLE BELGELENDİRMEK ZORUNDADIRLAR. BELGESİZ HİÇBİR ŞEKİLDE MÜRACATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. GELİR DURUMLARINIZI VE KİŞİŞEL BİLGİLERİ MUTLAKA OKULUMUZDAN ALINAN "EK-1 ÖĞRENCİ VELİSİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME"  BELGESİNİ DOLDURUP İMZALAYIP GELİRLERİNİ BELGELEYEN EKLERLE BİRLİKTE ŞAHSEN OKULUMUZA MÜRACAT EDECEKLERDİR. ÖĞRENCİLERLE YAPILAN MÜRACATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. TİCARETLE UĞRAŞAN VELİLERİMİZ 2023 YILINA AİT GELİR DURUMLARINI(KAZANÇ VEYA ZARARLARINI) MUTLAKA VERGİ DAİRESİNDEN ALACAKLARI RESMİ BELGELERLE BELİRTECEKLERDİR. SADECE VERGİ LEVHASIYLA YAPILAN MÜRACATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. EK-1 DOLDURULMASINDAN VE MÜRACATLARDAN 1. DERECEDE  ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLU OLACAKTIR. BİLGİLERİNİZE DUYURULUR.

Ock

Karne törenimizde çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ocak Ayı Deneme Sınavı’nda Dereceye Giren Öğrenciler

5.sınıflar

1.Yağız Mehmet Yazar 5/F

2.Berra Çevik 5/B

3.Doğu Karadeniz 5/H

6.sınıflar

1.Erva Karataş 6/H

2.Ceylin Atalay 6/C

3.Yunus Polat 6/B

7.sınıflar

1.Can Eker 7/C

2.Oğuzhan Kasap 7/I

3.Halil Çiftçi 7/I

8.sınıflar

1.Umut Hamamcıoğlu 8/A

2.Elif Sude Kara 8/A

3.Berra Gencer 8/L

Dönem Sonu Akıl Oyunları Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler

Mangala Turnuvasında;

6H Sınıfından Ayza ÖZER 1.

7K Sınıfından Kardelen Yaren AKKUŞ 2.

8j Sınıfından Yağmur TÜZÜN isimli öğrencimiz 3. olmuştur.

Reversi Turnuvasında;

7C Sınıfından Doruk SEYFİ 1.

5D Sınıfından  Aylin ÖZTÜRK 2.

7H Sınıfından Kerem Samet ÖZDEMİR isimli öğrencimiz 3. olmuştur.

PENTAGO Turnuvasında;

6E Sınıfından Reyhan Ecrin ÖĞÜT 1.

6F Sınıfından  Utku KULE 2.

6J Sınıfından Nisanur GÜNEŞ isimli öğrencimiz 3. olmuştur.

KÜRE Turnuvasında;

7A Sınıfından Hasan Yiğit ÖZÇELİK 1.

6B Sınıfından Ömer YAŞAR  2.

6E Sınıfından Alper DURMAZ isimli öğrencimiz 3. olmuştur.

KULAMİ Turnuvasında;

5F Sınıfından Enes Ali BUDAK 1.

5C Sınıfından  Umut DURGUN 2.

6E Sınıfından Çiğdem Işıl ALÇAYIR isimli öğrencimiz 3. olmuştur.

Okul 1. Dönem Ağırlıklı Ortalamalara Göre Dereceye Giren Öğrencilerimiz

Yıldız Erkekler Hentbol İl Grup Birinciliği

Küçük Erkekler Hentbol İl Grup Birinciliği

Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği

Bu başarılarda emeği geçen, bizi gururlandıran tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu tatilde hepinize dinlenirken geliştirecek etkinlikler yapmanızı, bol bol okumanızı, araştırmanızı, gezip görmenizi öneriyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir tatil diliyoruz. 5 Şubat’ta görüşmek üzere iyi tatiller.

Ock

"2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında hafta boyunca öğrencilerimizle film izledik, yerli malı etkinlikleri yaptık, şarkılar söyledik, oyunlar oynadık. Son haftamızı etkinliklerle dolu dolu geçirerek birinci dönem yorgunluğunu, sınavların stresini attık. İkinci döneme hazırız!

Ock

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Önem Projesi" kapsamında öğrencilerimizle "Ebru" çalışması yaptık.

Öğretmenimiz Deniz Göktaş ŞENEL ve Belgin AKBULUT'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü birimi tarafından öğrencilerimize "Belediye Zabıta Hizmetleri ve Bilinçli Tüketici" konulu seminer çalışması yapılmıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Ock

Yıldız Erkekler Hentbol takımımız il birincisi olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Takımımıza ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seval Işlakça’ya teşekkür ediyor, finallerde başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz müdürü Sayın Adem Akgöl'ü kaybettik. Sevgili müdürümüze Allah'tan rahmet; kederli ailesine, eğitim camiasına, yakınlarına ve öğrencilerine Petkim Ortaokulu adına başsağlığı diliyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Petkim Ortaokulu 5. Sınıflar Veli Toplantısı yapıldı, velilere okulumuz tanıtıldı.

Okulumuzda hijyen eğitimi

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik. Okulumuzda dereceye giren, sosyal ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Okulumuzu bir adım daha ileriye götüren, her projemizde fedakarca görev alan tüm öğretmenlerimize; üstün başarı gösteren öğrencilerimize ve bizleri destekleyen velilerimize teşekkürlerimizi sunar, iyi tatiller dileriz.

Haz

Petkim Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezunlarımızı okulumuzda yaptığımız törenle uğurladık. Yolunuz, bahtınız açık olsun çocuklar!

Haz

Teknoloji Tasarım ve Resim Sergi'mizden kareler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kaldığımız yerden devam! İlimizde düzenlenen "Küçük Erkek Futsal Turnuvası’nda" okulumuz Kocaeli şampiyonu oldu. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dilaver Yikit’i ve  öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Yıldız Erkek Hentbol takımı Kocaeli okullar arası yapılan müsabakalarda il birincisi  olarak il dışında yapılacak çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seval IŞLAKÇA olmak üzere bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, il dışı müsabakalarda başarılar dileriz.